Zmeny vyplývajúce z poslednej novelizácie zákona o správe daní a poplatkov - Kováčová, Lenka
Zákon č. 609/2003 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa procesný zákon o správe daní a poplatkov. Nadväzuje najmä na zmeny daňových zákonov hmotnoprávneho charakteru. Nový sankčný systém. Spresnenia a doplnenia vybraných ustanovení zákona. Zmeny v oblasti daňovej kontroly. Daňové tajomstvo a poskytovanie informácií správcami dane. Platenie daní, daňový preplatok, odklad platenia dane alebo povolenia zaplatiť daň v splátkach. Omeškanie s platením dane dlhšie ako 12 mesiacov. Záložné právo. Daňové exekučné konanie.