Totální elektronizace peněz - Šlapák, Ondřej
Druhá alternatíva totálnej elektronizácie peňazí, ktorou je prevod hotovosti na účty vedené v bankách. Pragmatická definícia peňazí. Vplyv koncepcie peňazí len na účtoch bánk na monetárnu politiku. Riadenie peňažnej ponuky. Vplyv na peňažný multiplikátor peňažnej ponuky. Ďalšie vplyvy koncepcie peňazí len na účtoch bánk a úloha centrálnej banky. Celkové zhrnutie plnej verzie článku.