Využitie potenciálu malých a stredných podnikov na rozvoj regiónov Slovenskej republiky - Marková, Viera
Zhodnotenie potenciálu malých a stredných podnikov (MSP) z regionálneho aspektu. Zhodnotenie kvantitatívneho potenciálu MSP. Zhodnotenie výkonnostného potenciálu MSP. Vytváranie sietí ako možnosti zvyšovania potenciálu MSP.