Mají veletrhy své místo v marketingovém mixu? - Pavlíčková, Monika
Otázky účasti firiem na veľtrhu. Účasťna veľtrhu z marketingového hľadiska. Pohľad na veľtrh z rôznych hľadísk. Budovanie image. Testovanie produktov, kontakt so zákazníkmi. Predvedenie noviniek. Efektívna forma Public Relations. Marketingová príprava veľtržnej expozície. Organizačná pomôcka pre prípravu veľtrhu.