Plánovanie ako manažérska funkcia vo verejnej správe - Štangová, Nora
Plánovanie ako základná činnosť efektívneho riadenia. Uplatnenie manažérskej funkcie "plánovanie" vo verejnej správe. Niektoré postrehy z plánovania v samospráve. Potreba zmeny prístupu k plánovaniu.