Výhody a nevýhody vstupu do Európskej únie - Staněk, Peter
Pohľad na pozitíva a negatíva vstupu Slovenska do Európskej únie cez aspekt času, daňovej sústavy a využitia programov pomoci, ktoré poskytuje EÚ. Paneurópska reforma penzijných systémov. Návrhy na reformu Paktu stability.