Interaktivní management - od dohadů k efektivní komunikaci - Panec, Zdeněk
Hľadanie najefektívnejšej cesty ako osloviť zákazníka. Individuálne oslovenie zákazníkov. SAS Interaction Management umožňuje firmám cielene osloviť individuálnych zákazníkov namiesto doposiaľ využívaných marketingových segmentov. Využívanie interaktívneho marketingu.