Manažment dodávkového reťazca - Dupaľ, Andrej
Súčasné dynamické obchodné prostredie vyžaduje neustále sledovať a hodnotiť manažment dodávkového reťazca. Charakteristika pojmu manažment dodávkového reťazca. Kľúčové procesy patriace do manažmentu dodávkového reťazca. Význam manažmentu dodávkového reťazca.