Predpoklady na oživenie hospodárstva - Zachar, Dušan
HESO - Hodnotenie ekonomických a sociálnych opatrení (október-december 2003). Pravidelné štvrťročné opatrenia upresňujú obraz vývoja našej spoločnosti. Pozitívne hodnotené opatrenia. Opatrenia s negatívnym hodnotením. Hodnotiť by sa mali krajiny EÚ rovnakým metrom - Francúzsko a Nemecko - hodnotenia podľa neakceptovateľného princípu dvojakého metra.