Jak využít moderní IT v leasingovém podnikání - Moravcová, Helena
Špecifiká lízingového podnikania. Jednou z kľúčových oblastí každej lízingovej firmy je riadenie vzťahov so zákazníkmi (CRM). Požiadavky a výzvy na moderné informačné technológie, ktoré zabezpečia efektívnu podporu procesov typických pre lízingové spoločnosti. Ciele moderných informačných systémov. Vývoj riešení pre lízingové spoločnosti v rámci SAP CRM.