Rómske nepokoje prinútili vládu zvýšiť pomoc chudobným - Horníková, Zuzana
Reakcia Rómov na sociálnu reformu - rabovanie obchodov. Potreba trvalého riešenia rómskej problematiky. Dvanásť opatrení ministerstva práce, ktoré majú dočasne zvýšiť sociálnu podporu pre najohrozenejšie skupiny. Názory Rómov proti názorom ministerstva práce, ktoré nemieni ustúpiť od sociálnej reformy. Problém úžerníkov. Vyplácanie dávok v naturáliách.