Európska investičná banka sa bojí nezáujmu o pôžičky - Schönwiesner, Roman
Po rozšírení EÚ hrozí Európskej investičnej banke (EIB) nezáujem nových členských krajín o jej úverové zdroje. Zníženie záujmu nových členov EÚ o pôžičky EIB. EIB podniká kroky na zlepšenie situácie. Problém absorpčnej kapacity prístupových krajín. Pôžičky EIB krajinám V4.