Výmenný kurz a jeho úloha v prístupovom procese do EMU inštitucionálne aspekty konvergenčného kritéria výmenného kurzu v rámci ERM II - Čársky, Rastislav
Účasť Grécka v kurzových mechanizmoch ERM a ERM II v období pred vstupom do EMU. Vývoj výmenného kurzu drachmy voči ECU, resp. EUR. Kurzová politika gréckej centrálnej banky. Menová politika v rokoch 1998-2000.