Zámery daňovej politiky SR na budúce obdobie - Bognárová, Kristína, 1979-
Posilnenie úlohy majetkových daní v daňovom systéme. Harmonizácia zdaňovania. Znižovanie daňového zaťaženia daní zaťažujúcich príjem - dôchodok. Posúdenie možnosti zavedenia environmentálnych daní. Daňová koordinácia a harmonizácia v rámci prístupového procesu do EÚ. Stabilizácia daňovej legislatívy.