Medzinárodné štandardy a kódy a ich význam pre finančnú stabilitu - Tözsér, Tomáš
Cieľom príspevku je rozšíriť povedomie o tzv. medzinárodných finančných a ekonomických štandardoch a kódoch, iniciatíve nadnárodných finančných inštitúcií a sektorových organizácií, ktorých hlavnou úlohou je podporiť stabilitu medzinárodného finančného systému. Makroekonomická a finančná stabilita. Stabilita medzinárodného finančného systému a medzinárodné finančné štandardy a kódy. Štandardizácia prostredia finančného trhu na Slovensku.