Charakteristika informačných zdrojov o firmách - Šebejová, Katarína
Úrovne informácií o ekonomickom prostredí. Základné informačné zdroje údajov o firmách v SR: verejné registre, neverejné registre, oficiálne vestníky, výročné správy, kataster nehnuteľností, inštitúcie kapitálového trhu. Verejné registre: Register organizácií, Obchodný register, Živnostenský register, Notársky centrálny register záložnách práv. Pokračovanie v budúcom čísle.