Blýska sa na lepšie časy? - Zalai, Karol
Pokrač. z č. 8/2003. Vývoj finančnej situácie podľa hlavných skupín OKEČ. Pri tomto pohľade sa sústreďuje pozornosť na to, či v dynamike zmien finančnej situácie podnikov spadajúcich do hlavných skupín OKEČ, teda vo výrobných, obchodných a služby poskytujúcich podnikoch sú významnejšie rozdiely. Likvidita. Využitie majetku (aktivita) podniku. Štruktúra finančných zdrojov. Vývoj finančnej situácie vo vybraných výrobných odboroch.