Alan Greenspan - Muchová, Eva, 1961-
Život a dielo významného amerického ekonóma Alana Greenspana. Jeho prístup k monetárnej politike a centrálnemu bankovníctvu. Názory na trhy s aktívami. Problém deflácie a centrálna banka.