Výpočetní statistika 2003 - Žváček, Jiří
Definícia a vymedzenie pojmu "výpočtová štatistika". Oblasť výpočtovej techniky a informatiky. Štatistická numerika. Štatistické údaje, nové metódy získavania údajov. Štatistické výpočtové prostredie. E-publishing - publikovanie na internete. Vymedzenie pojmu e-learning. Podiel ČR na európskych aktivitách v tejto oblasti.