Vývoj devízového kurzu československej koruny - Majerský, Radovan
Vývoj devízového kurzu československej koruny v rokoch 1945-1988: menové reformy, vnútorné reprodukčné cenové vyrovnanie, rektifikácia. Pokračovanie v č. 2/2004.