[Automobilový priemysel] - Janoška, Juraj
Z obsahu: Automobilky - v Európe musíme byť, bojujte o nás. Krajiny SVE sa pretekajú v ponuke štátnej pomoci zahraničným automobilkám. Kórejčanov presvedčili o výbere Slovenska nižšie dane a mzdy. V strednej Európe pribudnú ďalšie automobilky. Pribudne zastavaných zelených lúk. Súťaž o investície nie je vždy čestná. Hyundai: O päť rokov sme päťkou.