Stratégia prijatia eura v SR
Pokrač. z č. 9/2003. Perspektíva ďalšieho vývoja reálnej a nominálnej konvergencie. Integrácie slovenskej ekonomiky s EÚ. Dlhodobé úrokové sadzby. Výmenný kurz. Fiškálny deficit a dlh. Celkové závery a časový a vecný rámec stratégie.