Hodnotenie reálnej konvergencie ekonomiky SR k ekonomike EÚ - Lalinský, Tibor
Vývoj reálnej konvergencie ekonomiky SR k ekonomike EÚ. Reálna konvergencia SR v porovnaní s ostatnými kandidátskymi krajinami. Očakávaný vývoj reálnej konvergencie v budúcnosti.