Mimoburzové trhy a ich úloha vo finančnom systéme [1] - Chovancová, Božena
Pojem mimoburzový trh a jeho charakteristika. Špecifiká mimoburzového trhu. Vývoj mimoburzových trhov a jeho štruktúra v USA. NASDAQ - National Association of Securities Dealers Automated Quotation. Hlavnou úlohou tohto systému je vyvíjať a riadiť systémy, služby a produkty pre rôzne trhy s cennými papiermi.