Krajiny V4 pri vstupe do Európskej únie reštrukturalizačné procesy v bankovníctve krajín V4 - Chovancová, Božena
Význam dobre fungujúceho bankového systému vo vývoji ekonomiky. Inštitucionálna stránka transformácie bankového sektora krajín V4 (Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko). Charakteristika bankového systému jednotlivých krajín V4. Proces ozdravenia bankového sektora krajín V4.