Goodwill/badwill z pohľadu individuálnej účtovnej závierky podnikateľských subjektov - Juríková, Renáta
Príspevok sa zaoberá objasnením vecnej podstaty pojmov goodwill a badwill, ich vznikom, účtovaním a prezentáciou v individuálnej účtovnej závierke podnikateľských subjektov podľa slovenskej právnej úpravy účtovníctva platnej od 1. januára 2003. Prezentácia goodwillu/badwillu v účtovnej závierke. Príklady.