36 rokov od vzniku ASEAN, úspechy a prekážky - Obadi, Saleh Mothana
Vznik Združenia národov juhovýchodnej Ázie (ASEAN). Hlavné orgány ASEAN. Spolupráca vnútri regiónu ASEAN. Makroekonomický vývoj krajín. Úloha priamych zahraničných investícií v hospodárskom raste regiónu. Otvorenosť ekonomík krajín ASEAN. Intraregionálny obchod. Spolupráca s krajinami mimo ASEAN.