Čína má ambície stať sa ďalším centrom svetovej ekonomiky - Šujanová, Milota
Predpoklady Číny stať sa ďalším ekonomickým centrom. Vývoj a súčasný stav čínskej ekonomiky. Hrubý domáci produkt a jeho porovnanie s vybranými krajinami. Vybrané makroekonomické údaje. Perspektívy ďalšieho vývoja čínskej ekonomiky.