Štátna pomoc na ochranu životného prostredia v zmysle legislatívy EÚ - Romančíková, Eva
Štátna pomoc v zmysle usmernenia 2001/C37/03. Investičná pomoc. Operatívna pomoc. Daňové úľavy a oslobodenia od platenia dane. Operatívna pomoc na obnoviteľné zdroje energie. Alternatívne prístupy poskytovania štátnej pomoci. Operatívna pomoc na kombinovanú výrobu elektrickej energie a tepla. Kumulácia pomoci z rôznych zdrojov.