New economy and manager behaviour changes - Hron, Jan
Analýza vývoja faktorov ovplyvňujúcich správanie podnikov a to z vonkajšieho prostredia tak i z vnútorného. Na základe týchto zmien sú zhodnotené kompetencie manažérov s ohľadom na požiadavky na správanie manažérov. Kompetencie sú popísané v členení na špecifické a technické kompetencie.