Staronový ruský prezident chce urýchliť reformy - Schönwiesner, Roman
Staronový ruský prezident V. Putin vytvoril vzorec umenia politiky - zlatá stredná cesta medzi nevyhnutným a možným. Prezidentovi ide o urýchlenie hospodárskych reforiem v krajine. Vývoj HDP. Nízka kvalita ruských producentov. Rast v oblasti ťažby ropy. Pretrvávanie chudoby. Vývoj inflácie. Šedá ekonomika. Priority prezidenta v hospodárskom a sociálnom rozvoji Ruska.