Hnutí Hizbullah - Šabacká, Yvona
Vznik, dôvody a okolnosti vzniku hnutia Hizbuláh. Pôvodné ciele hnutia Hizbuláh. Základ ideológie hnutia Hizbuláh. Pôsobenie v južnom Libanone. Vzťah medzi hnutím Hizbuláh a kresťanmi.