Efekt časopis pre efektívne riadenie mimovládnej organizácie
Časopis Efekt poskytuje mimovládnym neziskovým organiáciám odbornú pomoc pr orientovaní sa v neziskovom sektore, v novej legislatíve, v zákonoch, daňovom systéme, spravovaní financií, účtovníctve a iných činnostiach a takýmto spôsobom zvyšuje úroveň ich práce.