Uplatňování daně stanovené paušální částkou v ČR - Fojtíková, Jarmila
Živnostníci v ČR môžu od roku 2001 platiť daň stanovenú paušálnou čiastkou. Vymedzenie základných princípov fungovania paušálnej dane v ČR. Zhodnotenie aplikácie súčasnej úpravy pre poplatníkov dane z príjmov fyzických osôb.