Rôzne smery daňových reforiem z hľadiska efektívnosti a spravodlivosti - Gerulová, Lukrécia, 1978-
Daňová reforma vo svete. Návrhy daňových reforiem. Príjmovo a spotrebne - orientované daňové systémy. Návrhy daňových reforiem z hľadiska efektívnosti a spravodlivosti.