Reťazce majú novelu - Hinková-Dibarborová, Andrea
Zákon o obchodných reťazcoch vstúpil do platnosti v septembri minulého roka. Podrobil sa ostrej kritike zo strany obchodníkov, s čím sa stotožnila aj EK. Po dvoch pokusoch a jednom zákone prichádza novela. To najdôležitejšie z novely.