Tax policy in Spain - Marczak, Jaroslaw
Ekonomická situácia v Španielsku. HDP, úroveň inflácie a miera nezamestnanosti. Rozpočtový deficit a verejný dlh v rokoch 1993-2002. Charakteristika španielskeho daňového systému. Reformy daňového systému. Ciele a priority rozpočtovej politiky. Súčasná daňová politika v Španielsku.