Trend Top v motorizme
Výroba automobilov. Automobilový trh na Slovensku a v Európe. Auto roka 2004. Trendy v automobilizme. Lízing. Poistenie. Rebríčky spoľahlivosti. Crach-testy. Akcie rafinérok. Trend testy. Športový motorizmus. Cenník osobných automobilov v SR.