Dane ako nástroj fiškálnej politiky - Šabíková, Ingrid
Vznik a vývoj daní . Vývoj daňovej sústavy Slovenskej republiky. Stromová štruktúra daňovej sústavy. Daňová zaťaženosť. Dane z príjmov právnických osôb vo vybraných krajinách Európskej únie a vo vybraných krajinách CEFTA.