Kolektívne vyjednávanie a príprava nových kolektívnych zmlúv - Tichý, Miroslav
Problematika súvisiaca s prípravou kolektívnych zmlúv. Právne predpisy a ich využitie v praxi. Obsah kolektívnych zmlúv. Vzor kolektívnej zmluvy fiktívnej firmy.