Kdy je organizace výkonná? - Boroš, Pavol
Tradičný spôsob sledovania a hodnotenia výkonnosti organizácie. Slabiny tradičného prístupu k sledovaniu výkonnosti organizácie. Moderný spôsob hodnotenia výkonnosti. Balanced scorecard. Performance management. Výkonnosť organizácie a jednotlivcov. Výkonnosť organizácie a motivácia zamestnancov.