Modelovanie cien bytov v okrese Bratislava IV - Šoltés, Erik, 1974-
Regresná analýza ako nástroj na stanovenie všeobecnej hodnoty bytu. Základná analýza regresného modelu vystihujúceho závislosť ceny bytu od uvažovaných regresorov.