Tvorba zdrojů pro výrobní sféru na českém kapitálovém trhu - Polách, Jiří
Podstata tvorby finančných zdrojov na kapitálovom trhu. Vznik cenných papierov v ČR. Analýza vývoja verejnobchodovateľných cenných papierov v ČR. BCPP a jej opatrenie k zvýšeniu účinnosti kapitálového trhu. Výsledky prieskumu.