Propagácia slovenských subjektov cestovného ruchu na internete - Gončárová, Zuzana
Predpoklady na propagáciu Slovenska na internete. Propagácia Slovenska na internetovej stránke SACR. Propagácia na internetových stránkach slovenských cestovných kancelárií a agentúr. Podiel cestovných kancelárií s vlastnou internetovou stránkou. Podiel CK s ponukou na internete v cudzom jazyku. Prehľad internetových stránok.