Verejná správa a tretí sektor v podmienkach Slovenskej republiky - Kosorín, František
Pojem tretí sektor. Postavenie tretieho sektora v spoločnosti. Právne formy organizácií tretieho sektora. Perspektívy tretieho sektora.