Analýza komunikačného prostredia a komunikačných nástrojov v malých a stredných podnikoch v Slovenskej republike - Szarková, Miroslava, 1951-
Teoretické vymedzenie vnútropodnikových komunikačných nástrojov a tokov. Výsledky prieskumu tvorby vnútropodnikového komunikačného prostredia v malých a stredných podnikoch v SR. Súčasné trendy vo vývoji vnútropodnikových komunikačných nástrojov.