Paušálna daň skončila. Ako ďalej ? - Rejtová, Iveta
Zrušenie paušálnej dane v dôsledku nového zákona o dani z príjmov. Malý exkurz do živnostenského zákona. Porovnanie paušálna daň - paušálne výdavky.