Využití investičního fondu v procesu privatizace - Nakládal, Miroslav
Účasť investičných fondov v procese privatizácie. Privatizácia a jej alternatívy. Základné princípy privatizačného procesu. Investičný fond - charakteristika. Investičný fond v privatizačnom procese ČSFR.