Teorie přirozeného kurzu a její aplikace na Českou republiku v době měnové krize - Nesládková, Markéta
Úvod do teórie prirodzeného kurzu. Transformácia platobnej bilancie na jednotlivé faktory devízového kurzu. Analýza menovej krízy pomocou teórie prirodzeného kurzu.