Veřejné finance a sociální ekonomie - Hunčová, Magdalena
Sociálny štát, verejné financie a občianske iniciatívy. Neziskovosť, verejná prospešnosť a verejné služby. Transformácia a reforma verejnej správy - v krajinách strednej a východnej Európy a v krajinách Európskej únie.